BiH i regija

Mostar: Povećao se broj korisnika Javne kuhinje

Službeno, na popisu ih je 312, ali je broj korisnika Javne kuhinje Mostar, koja djeluje pod okriljem Crvenog križa Grada Mostara, znatno veći, još od trenutka kada ih je više od 200 “precrtao” Centar za socijalni rad, jer nisu ispunjavali stroge kriterije, piše Dnevni avaz.

Opet povijesni dan za BiH

Bosna i Hercegovina uskoro bi trebala postati punopravna članica Svjetske trgovačke organizacije (WTO), zaključeno je nakon sastanka ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirka Šarovića i izaslanstva WTO-a predvođenog veleposlanikom u Misiji Bugarske pri WTO u Ženevi i predsjedateljem WTO Radne grupe za BiH Atanasom Paparizovim.

Novi skandal izvoza: U Tursku uvezeno zaraženo meso iz BiH?

Posljednjih dana u turskim medijima se navode informacije da je iz BiH u tu zemlju izvezeno zaraženo meso te da je moguće očekivati neke nove mjere kada je riječ o izvozu hrane u Tursku. Nadležni u BiH negiraju da postoje bilo kakvi problemi, a ministar Mirko Šarović poručuje da je prethodnih dana imao značajne pregovore s turskom stranom te da su dogovoreni dobri uvjeti za bh. izvoznike.

SDP BiH se povlači iz razgovora o izmjenama Izbornog zakona

SDP BiH odlučio se povući iz daljnjih razgovora o izmjenama izbornog zakonodavstva u BiH, koje organiziraju Delegacija EU u BiH i Veleposlanstvo SAD-a, uz ekspertsku pomoć OHR-a, priopćeno je danas iz SDP-a.

Pretplati se na ovaj RSS feed