BiH i regija

Od sutra u BiH stiže promjena u prometu, kazne su do 500 KM

Posjedovanje i korištenje zimske opreme obavezno je na teritoriji Bosne i Hercegovine od 15. studenog 2019. godine do 15. travnja naredne godine, bez obzira na vremenske uvjete", kazala je stručna suradnica za sigurnost prometa u BIHAMK-u Silma Muminović.

Grude pomažu osobama treće životne dobi

Ovih dana objavljeno je u nekoliko web portala i drugih medijski kanala da općina Grude realizira projekt
gerentodomaćice u periodu od godinu dana.

Protiv Lijanovića dva odvojena kaznena postupka

Presuda Vrhovnog suda FBiH kojom je bivšem federalnom ministru poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerki Ivankoviću Lijanoviću izrečena kazna zatvora u trajanju od sedam godina, je pravosnažna i taj postupak nema nikakvu vezu s predmetom pred Sudom BiH, poručeno je iz Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije.

Bevanda: Ako bar jednu osobu odvratimo od pakla droge, mi smo uspjeli

"Policijska akademija za mlade HNŽ" jednodnevna je akademija za učenike i nastavnike srednjih škola iz Mostara, Stoca, Konjica i Jablanice, koja je u četvrtak održana u prostorijama Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (MUP HNŽ).

U HNŽ-u 10.323 oboljelih od dijabetesa

U Hercegovačko-neretvanskoj županiji (HNŽ) registrirano je 10.323 oboljelih od dijabetesa, a svake godine taj se broj povećava, podatci su Zavoda za javno zdravstvo HNŽ-a.

Pretplati se na ovaj RSS feed