Gospa Međugorska: Ne zapustite molitvu jer molitva čini čudesa

Gospa Međugorska: Ne zapustite molitvu jer molitva čini čudesa

Gospina poruka u Međugorju 25. svibnja preko vidjelice Marije Pavlović Lunetti.

„Draga djeco! U ovom nemirnom vremenu pozivam vas da imate više povjerenja u Boga koji je Otac vaš na nebesima i koji je mene poslao da vas Njemu vodim. Vi otvorite svoja srca darovima koje vam On želi dati i u tišini srca klanjajte se mome Sinu Isusu koji je dao svoj život da biste vi živjeli u vječnosti kamo vas želi voditi. Neka vaša nada bude radost susreta sa Svevišnjim u svakidašnjem življenju. Zato vas pozivam: ne zapustite molitvu jer molitva čini čudesa. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Dan poslije, u subotu, 26. svibnja, u župi Međugorje sakrament svete potvrde, na svetoj misi u 10 sati, u crkvi sv. Jakova primilo je trideset i dva krizmanika (20 učenika i 12 učenica). Svetu potvrdu podijelio im je mons. dr. Ratko Perić, biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski. 

Svojim pjevanjem svečanost krizme uveličao je Veliki župni zbor pod ravnanjem sestre Irene Azinović. Ispovijed za krizmanike, roditelje i kumove bila je u petak 25. svibnja. Krizmanike je za ovaj dan pripremao fra Perica Ostojić, župni vikar u župi Međugorje.

 

MISIJA / MEDJUGORJE.HR

na vrh članka