Čović razgovarao sa izaslanstvom GO HDZ-a BiH Mostar o mogućnosti održavanja lokalnih izbora

Čović razgovarao sa izaslanstvom GO HDZ-a BiH Mostar o mogućnosti održavanja lokalnih izbora

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović sastao se danas s izaslanstvom Gradskog odbora HDZ BiH Mostar.


Damir Džeba, predsjednik Gradskog odbora, sa svojim suradnicima predstavio je izvješće, s posebnim naglaskom na održane aktivnosti vezane uz protekle listopadske Opće izbore. 

Na sastanku je razgovarano o svim temama koje se važne za Mostar, počevši od razvojnih projekata, prometne infrastrukture, sigurnosne situacije. 
Također, razgovarano je i o aktualnoj političkoj situaciji u Mostaru, kao i o mogućnosti održavanja lokalnih izbora u ovome gradu. 

Izbori održani u listopadu te cijela priča oko njih u cijelosti su stavili u drugi plan svaku priču o Mostaru, gdje se moraju osigurati uvjeti za održavanje lokalnih izbora u ovome gradu, a modeli po kojima bi se provela odluka Ustavnog suda načelno su dogovoreni, ali trenutno nema političke volje da se oni provedu u djelo, naglasilo je izaslanstvo Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba izabran je za predsjednika Kluba hrvatskog naroda u Skupštini HNŽ-a, te će biti kandidirati za Dom naroda Federacije BiH iz Hercegovačko-neretvanske županije, naglašeno je na sastanku, te je izaslanstvo također potvrdilo i očekivanja kako će se njihov rad i zalaganje prepoznati prilikom formiranja viših razina vlasti.

Predsjednik Čović je podržao rad i dao ohrabrenje vodstvu GO HDZ BiH Mostar na čelu s predsjednikom Džebom u planiranim aktivnostima, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Pogled.ba

na vrh članka