Stranačke organizacije i pojedinci podržali Čovića zbog “snažnog zalaganja za Aluminij”

Stranačke organizacije i pojedinci podržali Čovića zbog “snažnog zalaganja za Aluminij”
U postu na Facebooku naslovljenom s “potpora predsjedniku Hrvatskog naroda dr. Draganu Čoviću” HDZ BiH je izrazio podršku svome predsjedniku.

Poruku podrške koje su određene stranačke organizacije dale Draganu Čoviću prenosimo u cijelosti.

Svjesni izrazito teške situacije u kojoj se nalaze radnici Aluminija, a kako je u ovom trenutku ispravan put dijaloga i traženje rješenja za spas ovog poduzeća koji je jedan od najvećih izvoznika iz Bosne i Hercegovine, izražavamo punu podršku predsjedniku dr. Draganu Čoviću, u njegovom snažnom zalaganju i nastojanjima da u pregovorima sa svim akterima vezanim za Aluminij uspije naći kvalitetno rješenje kako bi još jednom kao i već nekoliko puta do sada pomogao u održavanju proizvodnje i nastavku rada ovog giganta koji je iznimno važan za cijelu Bosnu i Hercegovinu, prostor HNK i Grada Mostara kao i niza poduzeća koja su surađivala s Aluminijem, stoji u poruci.

Podsjećamo, nakon gašenja Aluminija d.d Mostar radnici ove mostarske kompanije za najodgovornijeg drže upravo Dragana Čovića i hrvatske dužnosnike u vlasti koji su prešutno gledali na ono što se u Aluminiju događa.

Ova poruka podrške neodoljivo podsjeća na scenu iz filma Titanic, u kojoj ovaj brod nezaustavljivo tone, a na brodu i dalje sviraju violine, piše Jabuka.tv.

Izvor: Jabuka.tv

na vrh članka