Kreće izrada idejnog rješenja i glavnog projekta za novi dom Vlade HNŽ

Kreće izrada idejnog rješenja i glavnog projekta za novi dom Vlade HNŽ

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije kreće sa uređenjem hotela Ero u cilju smještaja Županijskih tijela i tijela Županijske uprave u HNŽ.

Objavljena je obavijest za nabavku usluga izrade idejnog rješenja i glavnog projekta za prilagodbu hotela Ero.

Rok za primanje ponuda je 04.12.2019. godine.

Podsjećamo, Vlada HNŽ je prošle godine kreditnim sredstvima od 11 milijuna KM kupila spomenuti hotel.

U Vladi smatraju kako će na ovaj način biti ostvareni prioritetni ciljevi Vlade – učinkovitiji rad, smanjenje troškova smještaja tijela i tijela uprave, te omogućavanje građanima da na jednom mjestu dobiju sve potrebne usluge.

.Ponude zaprimljene nakon isteka roka za prijem ponuda se vraćaju neotvorene ponuđačima. Ponuda ponuđača treba biti dostavljena do datuma i sata naznačenog u Obavijesti o nabavi, odnosno natječajnoj dokumentaciji i za Ugovorno tijelo nije relevantno kada je ona poslana niti na koji način. Ponuđači koji ponude dostavljaju poštom preuzimaju rizik ukoliko ponude ne stignu do krajnjeg roka utvrđenog natječajnom dokumentacijom. Rok za razradu Idejnog rješenja koja podrazumijeva funkcionalnu adaptaciju, eventualno saniranje konstrukcije, adaptaciju eksterijera objekta, instalaterske radove i adaptaciju partera objekta do razine potrebnog za nabavu i ugradnju, kao i nabavu i ugradnju svih elemenata interijera prema prijedlog u projektanta definirat će se u okviru pregovaračkog postupka na koji će se pozvati Ponuđač s odabranim Idejnim rješenjem - navodi se u dokumentu koji ima čak 52 stranice. 

- Ovim pozivom biti će odabrano jedno Idejno rješenje, čiji će se plasman, zajedno s rang listom svih dospjelih ponuđača, objaviti na službenoj stranici Ugovornog tijela (rang lista će biti objavljena sa šiframa), a istovremeno će biti objavljen točan termin javnog otvaranja kuverti sa šiframa kako bi se utvrdili autori radova. Nakon utvrđivanja identiteta autora i pregleda dostavljene dokumentacije Povjerenstvo za javnu nabavu će autora odabranog Idejnog rješenja pozvati na pregovore oko razrade Idejnog rješenja kao i oko cijene razrade Idejnog rješenja i cijene nabave i ugradnje svih elemenata enterijera prema Projektu - navedeno je između ostaloga u natječaju. 

Pogled.ba

na vrh članka