Logo
Ispiši ovu stranicu

Sve spremno za zimsku sezonu na Blidinju, kapaciteti gotovo popunjeni

Sve spremno za zimsku sezonu na Blidinju, kapaciteti gotovo popunjeni

Na Blidinju se tijekom ove zimske sezone očekuje rekordan broj posjetitelja, jer  ovaj biser između Čvrsnice i Vran planine je sve poželjnija destinacija u zimskom razdoblju.Iako na Blidinju ima tek par centimetara snijega, voditelj skijališta Ivan Rezo za Pogled.ba kaže kako su kapaciteti gotovo već popunjeni, jer se zna da snježna idila ovo područje neće zaobići.

Snijeg polovicom prosinca

 „Snijeg meteorolozi još ne najavljuju , ali mi se prvom snijegu nadamo polovicom prosinca premda je to još rano  precizirati“, naglašava Rezo.

No bez obzira na snijeg očekuje se dobra posjećenost za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, jer se za to razdoblje organizira niz zanimljivih sadržaja.

Bogati sadržaji

„I ove godine organizirali smo Blidinje Zima  Fest, kao i protekle četiri godine,a održat će se 30.i 31., prosinca te 1. siječnja u Novog 2020 godini“, s ponosom ističe Rezo.

Po njegovim riječima pažljivo se planirao zabavni sadržaj koji će biti izuzetno bogat i bez sumnje zadovoljiti ukuse brojnih posjetitelja, ne dvojeći da će im to biti i mjesto za pamćenje.

„Prve večeri festivala ovdje će biti  Saša Matić, a na sam doček Nove godine za dobru zabavu pobrinut će se popularni bend Sinergija, dok će u samoj završnici festivala atmosferu upotpuniti Indira Vladić i Slavonia bend“, pojašnjava Rezo.

Veliki interes gostiju

Interesiranje gostiju za boravak na Blidinju, kako tvrdi Rezo ove godine je izuzetno veliko, te su kapaciteti već dosta popunjeni, zbog čega se traže vikendice i privatni smještaji.
„U restoranu Staza i u svim drugim ugostiteljskim objektima na području Blidinja organizira doček nove godine. Interesiranja gostiju imamo sa svih strana a posebice iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske“, tvrdi Rezo.

Dnevno na stazi preko 2000 skijaša

No, ipak vjeruje kako će u tom razdoblju biti dovoljna količina snijega i za sve popularniju i atraktivniju  Ski stazu, koja po njegovim riječima  tada u jednom danu okupi više od dvije tisuće posjetitelja.

Inače Blidinje je atraktivno ne samo za skijaše, pa kad je lijepo vrijeme mnogi koriste priliku za boravak u prirodi, izlete i šetnju te udisanje svježeg planinskog zraka uz druženja koja nedvojbeno ostaju u lijepim sjećanjima.


Autor: G.Š./Pogled.ba

Sva prava pridržana © www.radioljubuski.ba 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!