Grabar-Kitarović večeras nije sletjela u Sarajevo, domaćini ne znaju zašto

Grabar-Kitarović večeras nije sletjela u Sarajevo, domaćini ne znaju zašto

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nije u utorak navečer sletjela na Međunarodni aerodrom u Sarajevu u predviđenom terminu, javlja N1 televizija. Glasnogovornica sarajevske zračne luke Sanja Bagarić rekla je da će hrvatska predsjednica u Sarajevo sletjeti sutra.''Termin je promijenjen, zaista ne znam razlog, zrakoplov će sletjeti sutra u Sarajevo'', rekla je glasnogovornica sarajevske zračne luke Sanja Bagarić za N1 televiziju.

Igor Crnadak, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, koji je trebao na aerodromu dočekati hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, izjavio je da ne zna zašto predsjednica nije došla.

Dio delegacije, koja je trebala dočekati hrvatsku predsjednicu, sarajevski aerodrom je napustila oko 19:30 sati. Na pitanje zašto gosti iz Zagreba večeras nisu došli u Sarajevo, Crnadak je za N1 televiziju rekao da mu nije poznato zbog čega je došlo do promjene termina.

Podsjetimo, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ide u dvodnevni posjet BiH tijekom kojeg će, među ostalim, razgovarati i s trojicom članova Predsjedništva BiH.

Razgovarat će se o otvorenim pitanjima između dvije države.

Pogled.ba

na vrh članka