Izetbegović i Zvizdić za istim stolom razgovarali o izborima u Mostaru

Izetbegović i Zvizdić za istim stolom razgovarali o izborima u Mostaru

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović, potpredsjednik SDA Denis Zvizdić i generalni tajnik SDA Halid Genjac razgovarali su danas s predsjednikom SDA HNK-a Edinom Mušićem, predsjednikom Gradskog odbora SDA Mostar Salemom Marićem i kandidatom za gradonačelnika Mostara dr. Zlatkom Guzinom, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Razgovaralo se o predizbornoj situaciji u Mostaru, s naglaskom na predizborne aktivnosti Koalicije za Mostar 2020 i Stranke demokratske akcije koja djeluje u okviru ove probošnjnjačke koalicije.

Istaknut je izuzetni značaj nadolazećih izbora u Mostaru, prvenstveno za građane Mostara, koji će prvi put nakon 2008. godine imati priliku da ostvare svoje temeljno demokratsko pravo. Istovremeno, naglašen je značaj izbora u Mostaru i za sveukupne državne odnose u Bosni i Hercegovini.

Izetbegović je iskazao je punu podršku kantonalnoj i gradskoj organizaciji SDA, kao i zajedničkoj probošnjačkoj listi koju predvodi dr. Guzin, iskazavši puno uvjerenje da uz puni stupanj jedinstva mogu  ostvariti zacrtane političke ciljeve, a to je izbor gradonačelnika i što veći utjecaj unutar Gradskog vijeća, priopćeno je iz SDA BiH.

/HMS/

na vrh članka