Nedjelja, 12 Studeni 2017

Ne boj se

Stojim pred novim izazovima. Vidim Tvoju ruku u svemu, u promjenama koje se događaju. A ipak, bojim se. Brinem. Kako će to biti? Kakva ću ja biti? Hoću li se snaći?

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Što zaista piše u Odluci Ustavnog suda BiH po apelaciji B.Ljubića?

Ustavni Sud BiH odlučujući po apelaciji Bože Ljubića u svojoj je presudi jasno dao do znanja da su domovi naroda, predstavnička i zakonodavna tijela konstitutivnih naroda i ostalih, a ne građana, kako to neki nastoje pogrešno interpretirati, te da izaslanike jednog naroda u taj Domu ne mogu birati drugi narodi. S obzirom da se u javnosti pojedina obrazloženja Ustavnog suda trgaju iz konteksta i stavljaju u drugi kontekst, kako bi se umanjila ili krivo interpretila Odluka ustavnog Suda BiH, Hrvatski Medijski Servis još jednom objavljuje:

Više...

Primorac: Uvođenjem slobodne rute letenja uvećali smo prihode za 4,6 milijuna KM

Uvođenje slobodne rute letenja (FRA) u zračnom prostoru Bosne i Hercegovine i ulazak u regionalni projekt SEAFRA donijeli su brojne koristi, uključujući skraćivanje putanje zrakoplova, smanjenje potrošnje goriva i cijene preleta te povećanje obima zračnog prometa uz povećanje naših prihoda za čak 4,6 milijuna maraka – izjavio je za Fenu direktor Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine (BHANSA) Davorin Primorac.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed