Utorak, 21 Studeni 2017

Najzagađeniji europski grad je Tuzla - video

Nakon što je SAD odlučio napustiti Pariški sporazum o klimi EU je postala globalni lider u smanjenju korištenja fosilnih goriva. I dok dio zemlja nekadašnjeg istočnog bloka sve više koristi plin iz Rusije u Bosni i Hercegovini okrenuli su se jeftinijim rješenjima pa se sve više koristi ugljen.

Više...

Bošnjaci u Kiseljaku nisu ugroženi za razliku od sredina gdje su Hrvati manjina

"Sudeći prema kontinuiranim izbornim rezultatima, Općinski odbor HDZ BIH Kiseljak je naša najstabilnija stranačka organizacija u Županiji Središnja Bosna", kazao je predsjednik ŽO HDZ BIH ŽSB Radoje Vidović prilikom sinoćnje posjete spomenutom Općinskom odboru. Tako je i Kiseljak došao na program redovitih posjeta predsjedništva Županijskog odbora pojačanog HDZ-ovim ministrima u Vladi ŽSB te dužnosnicima s viših razina vlasti.

Više...

Zimska guma glavu čuva

Zimska oprema obvezna je od  15. studenog pa do 15. travnja iduće godine na zimskim dionicama javnih cesta u Hrvatskoj kojima je obuhvaćeno 840 kilometara autocesta, te 1523 kilometra državnih i županijskih cesta. 

Više...

Mladi Hercegovci: Daytonski sporazum ne može biti model života u BiH

Mladi Hercegovci koji su rođeni 1995. godine, u kojoj je i potpisan Daytonski mirovni sporazum, smatraju dokument iz godine svog rođenja veoma značajnim zbog činjenice da je prekinuo krvoproliće u njihovoj zemlji. Ipak, navode napravljen je za misiju prekida rata kao privremeno rješenje što znači da prije ili kasnije treba biti prilagođen, a nikako model po kojem se još uvijek živi, piše Anadolija.

Više...

Sustav video nadzora: Počelo postavljanje kamera u Čitluku

Na temelju potpisanog ugovora između Općine Čitluk i agencije za zaštitu ljudi i imovine Delta Security d.o.o. Čitluk za nabavu i ugradnju videonadzornog sustava, djelatnici spomenute agencije započeli su s postavljanjem kamera budućeg sustava za video nadzor javnih cesta i javnih površina na području općine Čitluk.

Više...

U Međugorju uvedena privremena regulacija prometa

Zbog izvođenja radova na izgradnji kružnog toka, a na zahtjev izvođača radova po ugovoru „Rekonstrukcija raskrižja na križanju pravaca Tromeđa – krak za Čitluk – crkva – obilaznica u kružni tok, u zoni izvođenja radova uspostavljena je privremena regulacija prometa.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed