Srijeda, 22 Studeni 2017

Od Rima do Santiaga de Compostela - video

Svake godine na hodočašće Camino de Santiago u Španjolskoj, poznato još kao 'Put sv. Jakova' odlaze tisuće ljudi iz cijeloga svijeta. Kao hodočašće, Camino ima tisućljetnu tradiciju. U posljednje vrijeme sve češće čitamo o Hrvatima koji odlaze na Camino. Jure Ćurković na to je hodočašće krenuo iz Vatikana.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Čitate li i vi naglas?

Sisačka Narodna knjižnica i čitaonica 'Vlado Gotovac' organizator je  5. nacionalnog natjecanja u čitanju naglas koje će se održati 23. i 24. studenoga  u  prostoru Doma kulture 'Kristalna kocka vedrine' u Sisku.

Više...

'Spavaš li mirno? Pa kako rodijače ovo nisi znao?!': Imoćani žestoko udrili po popularnom lovcu zbog nepoznavanja krajine

U jednoj od posljednjih emisija 'Potjere', lovac Dean Kotiga pokazao je da i nije baš tolika 'sveznalica', kolika tvrdi da je. Najprije mu je ekipa odnijela pozamašni iznos, a uz to nije znao odgovor koji je, očito, trebao znati. Uznemirili su se odmah Imoćani, jer radi se o općem znanju, poznavanju geografije Imotske krajine, što se tako podrazumijeva da jedan lovac mora imati u malome prstu.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed