Ponedjeljak, 27 Studeni 2017

Plaćanje dugova u zdravstvu - evo tko će dobiti najviše

Nedavnim rebalansom proračuna osigurano je 870 milijuna kuna za plaćanje nagomilanih dugova u zdravstvu. Otkrili smo kako je raspodijeljen novac. Bolnički centri, kliničke bolnice i klinike dobili su 670 milijuna, a županijske bolnice 200 milijuna kuna. Isplate bi trebale biti za desetak dana, a dug veledrogerijama, koji je premašio 3 milijarde kuna, time bi se trebao smanjiti za oko 30 posto.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Marić: Nezakonito se koristi 1185 stanova, 211 poslovnih prostora, 1971 garaža

Agencija za privatizaciju Federacije BiH ne odustaje od prodaje odmarališta "Valter Perić" i hotela "Đuro Salaj" u mjestu Gradac na Makarskom primorju, koji su već nekoliko puta pokušali prodati. No, problem je što žele prodati nekretnine nad kojima postoji zabrana raspolaganja. BiH s Hrvatskom nije sklopila ugovor koji bi riješio problem raspolaganja ovakvim nekretninama.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Oklahoma Thunders dijele novce šakom i kapom

NBA momčad Oklahoma City Thunder najizdašniji je sportski klub na svijetu jer u prosjeku svaki košarkaš Thundera ima mjesečnu plaću od 7.786 milijuna eura ili 149.730 eura tjedno, tvrdi internetski portal sportingintelligence.com.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Vinković o presudi šestorci: U prvostupanjskoj se ne okrivljuje ni Tuđmana ni Hrvatsku - video

"Prvostupanjsko vijeće ni na koji način eksplicitno nije reklo da je Franjo Tuđman bio sudionik bilo kakvog zajedničkog zločinačkog pothvata niti je našlo njegovu krivnju za počinjene zločine. Isto tako po presudi prvostupanjskog vijeća, Republika Hrvatske nije sudjelovala u zločinima", rekao je u Studiju 4 vanjskopoltički komentator HRT-a Tihomir Vinković.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed