Ponedjeljak, 27 Studeni 2017

Plaćanje dugova u zdravstvu - evo tko će dobiti najviše

Nedavnim rebalansom proračuna osigurano je 870 milijuna kuna za plaćanje nagomilanih dugova u zdravstvu. Otkrili smo kako je raspodijeljen novac. Bolnički centri, kliničke bolnice i klinike dobili su 670 milijuna, a županijske bolnice 200 milijuna kuna. Isplate bi trebale biti za desetak dana, a dug veledrogerijama, koji je premašio 3 milijarde kuna, time bi se trebao smanjiti za oko 30 posto.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Marić: Nezakonito se koristi 1185 stanova, 211 poslovnih prostora, 1971 garaža

Agencija za privatizaciju Federacije BiH ne odustaje od prodaje odmarališta "Valter Perić" i hotela "Đuro Salaj" u mjestu Gradac na Makarskom primorju, koji su već nekoliko puta pokušali prodati. No, problem je što žele prodati nekretnine nad kojima postoji zabrana raspolaganja. BiH s Hrvatskom nije sklopila ugovor koji bi riješio problem raspolaganja ovakvim nekretninama.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Oklahoma Thunders dijele novce šakom i kapom

NBA momčad Oklahoma City Thunder najizdašniji je sportski klub na svijetu jer u prosjeku svaki košarkaš Thundera ima mjesečnu plaću od 7.786 milijuna eura ili 149.730 eura tjedno, tvrdi internetski portal sportingintelligence.com.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Duge cijevi na ulicama Ljubuškog: Policija vježbala blokadu općine

Dana 27.11.2017. godine po Zapovjedi Policijskog komesara u vremenu od 12,00 sati do 14,00 sati na području općine Ljubuški izvedena je simulirana pokazna vježba blokade općine Ljubuški kao i užeg područja Ljubuškog, prema ranije urađenim planovima blokade u slučajevima izvršenja težih kaznenih djela s elementima nasilja i upotrebe vatrenog oružja.

Više...

Gujista opet teče - foto

Javno poduzeće ''Parkovi'', je poduzelo još jednu hvalevrijednu akciju. Naime,nakon par godina ponovno je uspostavljen dovod vode na čuvenu javnu ''česmu Gujistu''. Uređen je  njen dekorni kamen i stavljena je slavina.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed