Utorak, 28 Studeni 2017

Škola nogometa Međugorje dobila pozivnicu za jaki turnir u Stuttgartu

Nakon mnogih osvojenih turnira ovih zadnjih godina, škola nogometa Međugorje dobila je pozivnicu za jaki turnir u Stuttgartu u Njemačkoj. Rad, disciplina, ulaganje u djecu, uvjeti u kojima treniraju, stručno usavršavanje, provjereni i educirani treneri s višegodišnjim igračkim profesionalnim stažom, normalno razumijevanje roditelja za svoju djecu, rezultat je uspjeha ove škole, navode iz Škole nogometa Međugorje.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Saborska oporba napada branitelje – ministar Medved poručio da je nedopustivo one koji su stvarali državu gledati kao teret

Da će predloženim zakonom o hrvatskim braniteljima oni će biti još više stigmatizirani, da HDZ kupuje glasove, da se stvara braniteljska kasta tek su neke od ocjena koje su u utorak u saborskoj raspravi dolazile iz redova oporbe, no ministar branitelja Tomo Medved uzvraćao je kako je nedopustivo da se na one koji su stvarali državu gleda kao na teret.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Darko Kvesić: Već 13 godina u zatvoru zbog Herceg-Bosne

Započeti ću riječima Oca hrvatske države Ante Starčevića „U Bosni živi strana našega najčišćega, najnepokvarenijega naroda, koji lakše može biti bez nas, negoli mi bez njega. Za nas je njegov život znamenitiji negoli pariških proletera i njemačkih mudraca, njegovo je naravno stanje za nas korisnije i potrebitije negoli zapadna civilizacija koja smućuje pamet, truje srce i ubija nam život“.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed