Uskrs radio ljubuski2xl

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 25 Siječanj 2018

Ljubić: Rezolucija PS Vijeća Europe korespondira, u znatnoj mjeri, s politikom HNS BiH

-Mislim da Rezolucija Vijeća Europe korespondira s problemima Bosne i Hercegovine, pa u znatnoj mjeri i s politikom stranaka Hrvatskog narodnog sabora BiH, posebice u točkama koje se tiču promjena Ustava i Izbornog zakona glede izbora članova Predsjedništva BiH, Doma naroda Federacije BiH i izbora za grad Mostar, ocjenio je u izjavi za Hrvatski Medijski Servis predsjednik Glavnog vijeća HNS BiH i zastupnik u Hrvatskom saboru dr. Božo Ljubić.

Više...

Čudo u četvrtfinalu Kupa Hrvatske: konobari, učenici i građevinski radnici među osam najboljih

Sonik – Puntamika, košarkaška momčad koja u svojem imenu sadrži sponzora i tradiciju ovoga sporta u Zadru , ugodno je iznenađenje ovosezonskog Kupa " Krešimir Ćosić". Uspjeli su se "ugurati" među prvoligaše, iako je njihova "baza" u A-2 ligi. Za one koji su manje unutra, "Zeleni s Puntamike" svojedobno su bili članovi elitnoga društva i znali uzeti mjeru Zadru te Ciboni. Onda su uslijedili slabiji rezultati, ali ih nije napustila želja da ponovno budu uz bok ostalima, međutim, ne misle "grlom u jagode".

  • Objavljeno u Šport
Više...

Vrijeme nam otkucava, upozoravaju znanstvenici: Svijet je sve bližnji Sudnjem danu

Znanstvenici su sat Sudnjeg dana, koji pokazuje koliko je naš planet blizu kataklizme, u četvrtak pomaknuli za 30 sekundi i sada je na dvije minute do 12 zbog povećane opasnosti od svjetskog nuklearnog sukoba i nepredvidivosti američkog predsjednika Donalda Trumpa.
Kazaljka nije bila tako blizu 12 sati od 1953. kada su Sjedinjene Države i Sovjetski Savez testirali hidrogensku bombu.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed