Srijeda, 10 Listopad 2018

Aluminij je nelikvidan i više ne može ispunjavati tekuće financijske obveze

Sukladno informacijama koje su objavljene u medijima, Uprava Aluminija potvrđuje činjenicu kako je stanje u tvornici iznimno složeno i krajnje zabrinjavajuće, s čim su jučer upoznate sve razine vlasti u državi, od Vijeća ministara, preko entitetske i županijske, do gradske vlasti, kao i čelnici Vanjskotrgovinske komore BiH i Gospodarske komore FBiH, te cjelokupna državna vlast u Republici Hrvatskoj i međunarodni čimbenici u BiH, i to visoki predstavnik međunarodne zajednice i voditelj Izaslanstva Misije Europske unije.

Više...

Odmetnuti članovi SDA preuzimaju vlast u dvije velike županije u FBiH?

SDA je odnio izborne pobjede u svim županijama s bošnjačkom većinom. Malo kome je to iznenađenje, ali taj podatak im nije jamac kako će biti na vlasti u iduće četiri godine na ovoj razini, piše Večernji list BiH. O koaliciji bi mogli odlučivati njihovi bivši članovi koji su matičnu stranku napustili prije samo nekoliko mjeseci, piše Večernji list.

Više...

Červar: Favoriti smo, ali to moramo pokazati na terenu

Mi smo u obje utakmice na papiru favoriti, ali morat ćemo to pokazati na terenu, izjavio je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar na konferenciji za medije u Zagrebu prilikom objave šireg popisa od 28 kandidata za dvoboje sa Švicarskom i Belgijom, kojima naša reprezentacija kreće u ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Dinamo 31. najbolji klub svih vremena

Po statistici UEFA-e, Dinamo je 31. na ljestvici europskih klubova svih vremena uključujući sve rezultate u UEFA natjecanjima od 1955. do 2018., objavio je hrvatski prvak na službenim stranicama.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed