Nedjelja, 21 Listopad 2018

U Zagrebu održana 50. Skupština Hrvatske redovničke konferencije

  1. 50. Skupština Hrvatske redovničke konferencije održana je 17. i 18. listopada u Zagrebu. Viši poglavari i poglavarice Hrvatske redovničke konferencije poslušali su godišnje izvješće o radu HRK. Viši redovnički poglavari i poglavarice iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine poslušali su predavanja na temu smjernica Kongregacija za ustanove posvećenog života i družbe apostolskog života: „Ekonomija u službi karizme i poslanja.
  2. 50. Skupština Hrvatske redovničke konferencije održana je, u svom prvom dijelu 17. listopada 2018., u zajedništvu sa Konferencijom viših redovničkih poglavara i poglavarica Bosne i Hercegovine (KVRPP BiH). Viši redovnički poglavari i poglavarice iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine poslušali su dva predavanja na temu smjernica Kongregacija za ustanove posvećenog života i družbe apostolskog života: „Ekonomija u službi karizme i poslanja. Boni dipsensatores multiformis gratiae Dei (1 Pt 4,10). 
  • Objavljeno u Svijet
Više...

​Kako su naše mame pripremale obroke školarcima nekada, a kako danas

Svakodnevna priprema hrane, planiranje i kuhanje unaprijed osnovni su faktor kako bi hrana bila zdrava, ali i privlačna djeci, a mame su s vremenom naučile nekoliko trikova. Saželi smo njihova iskustva i donosimo par prijedloga kako da se organizirate i što da pripremite, inspirirani tradicionalnim kuhinjama naših mama, ali uz maleni moderni pomak.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed