Nedjelja, 28 Listopad 2018

Komšićev podupiratelj maltretirao asistente u Europskom parlamentu

Švedski zastupnik u Europskome parlamentu bošnjačkih korijena Jasenko Selimović izgubio je sudski spor pred Europskim sudom za ljudska prava koji je potvrdio odluku Parlamenta o izricanju financijske kazne zbog uznemiravanja i maltretiranja asistenta, a ovaj sramni presedan poslužio je i za promjenu pravilnika ponašanja zastupnika u ovoj europskoj instituciji, saznaje Večernji list.

Više...

Barcelona "razbila" Real Madrid 5:1

Nogometaši Barcelone, koji su igrali bez ozlijeđenog Lea Messija, dobili su prvi El Clasico ove sezone, svladavši u nedjelju u 10. kolu Primere na Camp Nou Real Madrid sa 5:1, a trostruki strijelac bio je Luis Suárez.

  • Objavljeno u Šport
Više...

U pet godina BiH napustilo blizu 170 tisuća ljudi, odlaze i kompletne bošnjačke obitelji

U državama Zapadnog Balkana s nestrpljenjem se očekuje novi zakon o useljeništvu Njemačke, koji će prema najavama liberalizirati mogućnost dobijanja zaposlenja u Njemačkoj, za kojeg se vjeruje kako će još više potaknuti odlaske ljudi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije, te Kosova ako im u međuvremenu budu ukinute vize.

Više...

Jedno suđenje u Osijeku i čika Acina država

Baš je nekako nevidljivo prošla vijest da je pred osječkim sudom započelo suđenje u odsutnosti generalu Aleksandru Vasiljeviću, posljednjem šefu Uprave bezbednosti JNA, kolokvijalno KOS-a. Kao da je DORH-u neugodno što je tako iznenada izvukao iz ladice šest-sedam godina staru optužnicu protiv šefa vojne obavještajne službe agresorske vojske u Domovinskom ratu. I kao da je Aca Vasiljević bio neki nebitan lik.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed