Srijeda, 03 Listopad 2018

SIPA u akciji 'Pionir' zaplijenila 1,4 tone duhana

U akciji Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, SIPA-e i Uprave za neizravno oporezivanje (UNO), u borbi protiv organiziranog krijumčarenja velikih količina duhana, zaplijenjeno je oko 1,4 tone duhana, strojevi i oprema, kao i više od 100 kilograma rezanog duhana. Proračun BiH je navedenim kaznenim djelima oštećen za više od 100.000 KM.

Više...

Široki Brijeg: Drugi dan proslave 100. obljetnice prve mature na Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji

Drugi dan 100. obljetnice prve mature na Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti započeo je sv. misom zahvalnicom u samostanskoj crkvi na Širokom Brijegu s početkom u 10.00 koju je predvodio fra Ivan Ševo, vikar Hercegovačke franjevačke provincije, uz sumisništvo brojnih fratara. Prostrana širokobriješka crkva bila je ispunjena profesorima i đacima gimnazije »Fra Dominik Mandić«.

Više...

Studentsko savjetovalište pruža podršku i pomoć studentima svih fakulteta Sveučilišta u Mostaru

Savjetovalište za studente sastavnica je Filozofskog fakulteta koja je osnovana s ciljem pružanja različitih oblika podrške i pomoći studentima Sveučilišta u Mostaru. Savjetovalište za studente započelo je s radom u akademskoj godini 2014./2015., a njegove aktivnosti i usluge namijenjene su studentima svih fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Više...

Zbog Međugorja Amerikanac ostavio studij stomatologije i postao svećenik

U Međugorju je nedavno boravio svećenik u neobičnom bijelom habitu kakav se kod nas rijetko viđa. Iako Amerikanac, dobro govori hrvatski jezik. Zove se vlč. Charbel Richard Grbavac i za Međugorje-info ispričao je svoju zanimljivu priču. - Rođen sam 1972. u gradiću San Gabriel, a odrastao u mjestu Huntington Beach pokraj Los Angelesa u Kaliforniji.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed