Petak, 05 Listopad 2018

U Mostaru obilježen Svjetski dan učitelja

U organizaciji Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), u petak je u Mostaru dodjelom priznanja prosvjetnim radnicima koji su mirovinu stekli u školskoj 2017./2018. godini, obilježen Svjetski dan učitelja.  

Više...

Stolac: Otvoren sajam Hercegovački plodovi Mediterana

U Stocu je danas svečano otvoren 11. po redu. sajam Hercegovački plodovi Mediterana koji je okupio više od 120 izlagača iz Bosne i Hercegovine, i susjednih zemalja Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Slovenije . Sajam je poljoprivredno turističkog karaktera i fokus su mediteranske kulture šipak, smokva, maslina, med i ljekovito bilje.

Više...

Tomislavgrad: S Jelovače vjetroenergija za 30.000 kućanstava

Izaslanstva općine Tomislavgrad s načelnikom Ivanom Vukadinom i HBŽ-a, s predsjednikom Skupštine HBŽ-a Robertom Bagarićem i ministrima u Vladi HBŽ-a Stipanom Šarcem i Petrom Galićem, posjetilo je jučer gradilište vjetroelektrane Jelovača, kako bi se na licu mjesta uvjerili u dosadašnju fazu izgradnje drugoga vjetroparka u toj općini i, općenito, BiH, piše Večernji list BiH.

Više...

Hahn: Nakon izbora riješiti pitanje popune Doma naroda

Europska komisija očekuje od domaćih vlasti osiguranje nesmetanog izbornog procesa i brzo formiranje vlasti širom zemlje nakon izbora. Na političkim liderima je da preuzmu odgovornost i pokažu spremnost na kompromis za rješavanje pitanja neposrednih izbora u Dom naroda Federacije BiH.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed