Utorak, 09 Listopad 2018

Andrej Plenković: 'Komšić je upućivao strelice, a moje poruke bile su vrlo korektne'

Premijer Andrej Plenković kazao je u utorak da je novoizabrani hrvatski predstavnik u Predsjedništvu BiH Željko Komšić, izabran pretežito bošnjačkim glasovima, tijekom kampanje koristio tešku retoriku i upućivao velik broj strelica, ne toliko prema njemu, već više prema predsjednici države, a da su njegove poruke kao predsjednika hrvatske vlade prema cijeloj BiH bile vrlo korektne, uz ključnu poruku koja se odnosi na ravnopravnost konstitutivnih naroda, piše Hina.

Više...

Snažna eksplozija u rafineriji u Bosanskom Brodu, ima ozlijeđenih

Stanovnici Slavonskog Broda i okolice čuli su večeras u 21 sat i 30 minuta snažnu eksploziju iz smjera Rafinerije nafte u Bosanskom Brodu, a nekoliko trenutaka kasnije mogao se vidjeti snažan plamen. Dnevni Avaz javlja da još nema nikakvih informacija o mogućim žrtvama i uzroku eksplozije, no Ilija Jovičić, načelnik općine je potvrdio da ima nekoliko ozlijeđenih radnika.

Više...

Hrvatska mladež - tužni, depresivni, nasilni, ovisni

Tužni, depresivni, nasilni, ovisni o internetu i igricama... To je dijagnoza mentalnog zdravlja djece i mladih u Hrvatskoj. Kako bi se njihovi problemi počeli rješavati nužna su ulaganja u prevenciju, stručnjake, liječenje... O tome se raspravljalo na okruglom stolu HZZO-a u povodu Svjetskog dana mentalnog zdravlja.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Zašto je zapravo Brkić bio u DORH-u? - ima još dokumenata!

Bivši zamjenik ravnatelja policije, danas zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić tek je jedan od svjedoka koji su danas bili na razgovoru u Državnom odvjetništvu. Rezultat je to najave glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića da će se detaljno istražiti pucanje mjera i nestanak spisa iz istrage o prostituciji iz 2011. godine.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed