Petak, 18 Siječanj 2019

Karamatić: "HVO se borio protiv ISIL-a"; Knezović: "Mediji u Zagrebu peglaju Komšićev imidž"

Mladež Matice hrvatske u Zadru u suradnji s odjelom za povijest na Filozofskom fakultetu u Zadru organizirala je javnu tribinu pod nazivom "Dejtonska ili građanska BiH: jučer, danas, sutra". Prof. dr. sc. Mladen Ančić, Mario Karamatić predsjednik HSS-a u BiH i politički aktivist i student Marijan Knezović, a na tribinu je, kako su nam priopćili organizatori, bio pozvan i Željko Komšić koji se nije odazvao.

Više...

Radmanović: Komšić ruši demokratski poredak zalažući se za ostanak stare vlasti u tehničkom mandatu

Zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamenta BiH Nebojša Radmanović rekao je jučer za “Glas Srpske” da se sjednice ovog doma neće održavati dok se ne imenuje predsjedatelj Vijeća ministara. Naglasio je da oni koji se zalažu za ostanak stare vlasti u tehničkom mandatu, bez obzira na održane izbore, poput stranke Željka Komšića, ruše dosegnuti nivo demokratskog razvoja društva.

Više...

General Nakić: Sve postrojbe ZP HVO Vitez sudjelovale su u deblokadi Bihaća, a u znak zahvalnosti danas Hrvatima biraju predstavnike

U organizaciji 1. pješačke (gardijske) pukovnije danas je u Kiseljaku u vojarni “Mato Lučić Maturica” obilježena 25. obljetnica utemeljenja 2. gardijske brigade HVO-a “Jastrebovi”. Spomenuta vojarna teško da pamti veći odziv posjetitelja iz cijele BiH ali i šire usprkos lošim vremenskim prilikama. Ono što posebno veseli je da su današnjoj obljetnici nazočili i pripadnici Jastrebova koji već dugo žive izvan BiH i rijetko dolaze na slična okupljanja, javlja Dnevnik.ba.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed