Utorak, 22 Siječanj 2019

Majka Elvira: Dopustimo da nas zagrli Kristov Križ kako bismo mogli nositi križeve života

Ne vrijeđajmo Gospodina neprekidno kružeći oko njega. Ako vam Bog ne odgovara na pitanja, to je znak da klečite pred idolima, a ne pred Bogom Isusa Krista. Ako taj Bog u vama ne potiče odvažnost, hrabrost, slobodu da se odlijepite od samih sebe, od vaših strahova, od vaših kompleksa, od vaših grijeha, ako u vama ne potiče želju da se dokraja bacite u vatru i svjedočite svojim životom, to nije Bog Isusa Krista. Načinili ste sebi nekog vlastitog prigodnog boga. Stvorili ste obmanu prema vlastitoj mjeri. Zarobili ste se. 

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Kavazović: Potrebna nam je građanska BiH

Ne samo u predizborno vrijeme, politička previranja u Bosni i Hercegovini nastavljena su i nakon 7. listopada. Reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein ef. Kavazović kaže u intervjuu za agenciju Patria da nije na vjerskim zajednicama da se miješaju u dnevnu politiku, ali je istovremeno nerealno očekivati da ignoriraju dešavanja u društvu, tim prije jer su zainteresirane za svakodnevni život građana. A, pojašnjava reis Kavazović, Islamska zajednica želi naprednu Bosnu i Hercegovinu u kojoj mora dominirati plava, europska boja. Oko toga nema dvojbe.

Više...

Veliki obračun Juga s europskim prvakom

Trener vaterpolskog kluba Olympiakos Theodoros Vlachos izjavio je u utorak u Dubrovniku kako je igrati protiv Juga uvijek teško, posebno u Gružu, jer prvak Hrvatske svake godine ima jaku momčad, ali da je njegov sastav u Dubrovnik došao po pobjedu.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed