Ponedjeljak, 28 Siječanj 2019

Ukupni dug Federacije BiH smanjen za 229 milijuna KM

Vlada Federacije BiH na današnjoj sjednici koja je počela u Sarajevu razmatra svoj Program rada za 2019. godinu, koji je rađen u skladu s Poslovnikom o radu Vlade FBiH i Uredbom o planiranju rada i izvještavanju o radu Vlade FBiH, federalnih ministarstava i institucija. Ovogodišnji prioriteti Vlade su intenziviranje gospodarskog razvoja, jačanje unutarnje društvene stabilnosti i vladavine prava, iniciranje i provođenje reformi usklađenih s potrebama Bosne i Hercegovine, javlja Hrvatski Medijski Servis. 

Više...

Minasi kod Šantića: Veleposlanik se obećao zauzeti za otvaranje novih projekata Italije u BiH

Veleposlanik Italije u BiH, Nicola Minasi, boravio je u radnom posjetu Gospodarskoj komori FBiH u Mostaru. Tom prigodom se sastao s dr.sc. Markom Šantićem, predsjednikom Komore, i čelnim ljudima REDAHA. Razgovaralo se o poslovnoj suradnji BiH i Italije, prvenstveno na gospodarskom planu te je konstatirano kako postoji jako puno prostora za proširenje te suradnje, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Više...

Odbačena optužnica protiv Lovrena za lažno svjedočenje

Optužno vijeće zagrebačkog Općinskog kaznenog suda odbilo je potvrditi optužnicu protiv hrvatskoga nogometnog reprezentativca i igrača Liverpoola Dejana Lovrena koji je lani u rujnu optužen u Osijeku zbog sumnje da je lažno svjedočio na suđenju protiv bivšeg čelnika zagrebačkog nogometnog kluba Dinamo Zdravka Mamića i još trojice okrivljenika, prenosi agencija Hina.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed