Četvrtak, 03 Siječanj 2019

Registar javnih službenika u BiH otkrit će tko prima dvostruke plaće i tko ima višak djelatnika

Svjetska banka i Europska komisija inzistirat će od vlasti u BiH na svim razinama da se konačno uspostavi jedinstveni registar javnih službenika. Uspostavom registra konačno bi se znalo koliko djelatnika dobiva plaću iz javnog proračuna, bilo da se radi o djelatnicima zaposlenim u državnim institucijama, učiteljima, liječnicima, policajcima..., piše Večernji list BiH. 

Više...

Mostarac među optuženima za krijumčarenje migranata, zaradili preko 70.000 KM

U okviru akcije kodnog naziva “Centar” podignuta je optužnica koja tereti sedam osoba, među njima tri strana državljanina, za krijumčarenje najmanje 46 ilegalnih migranata i ostvarivanje nezakonite imovinske koristi od najmanje 70.000 KM. Tužitelj Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju podigao je optužnicu protiv Usman-Ali Maqsood Ahmeda, zvanog Ali, rođenog 1993. godine u Pakistanu, Alena Amina zvanog Kaka, rođenog 1985. godine u Iraku, kao i Raheema Javeda, rođenog 1994. godine u Pakistanu.

Više...

HNK Tomislav će ove godine izgraditi novi veliki teren s umjetnom travom

Općina Tomislavgrad je među 15 lokalnih zajednica koje će dobiti potporu od UEFE preko Nogometnog saveza BiH za izgradnju terena s umjetnom travom za potrebe razvoja omladinskog nogometa. Podrška lokalnim zajednicama provodi se kroz projekt pod nazivom: “Razvoj infrastrukture omladinskog nogometa kroz širu društvenu zajednicu” , piše Tomislavcity.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed