Subota, 02 Studeni 2019

Splitska pjevačica Zorica Kondža: Bog nas nije stvorio da bi nas uništio, vjerujem u život poslije smrti

Splitska pjevačica Zorica Kondža radi, veli, više nego ikad. Ljeti je uvijek intenzivno, no ni "bablje ljeto" nije donijelo odmor, pa svaki vikend provodi pjevajući uz bok suprugu Jošku Banovu, a priprema i nove pjesme u studiju. Najmirnija je, nastavlja, kad je on s njom na pozornici, jer za nju je najbolji klavijaturist na svijetu, s kojim se jednim pogledom i gestom – ko u briškuli – sve dogovara na sceni. 

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Škola za život drugoga i 365 dana bez kompromisa

Naziv eksperimentalnog programa ''Škola za život'' postao je uzrečica i inspiracija za humor, ironiju i cinizam. Zašto? Možda zato što je vrijeme pokazalo da se ponovno istinske vrijednosti, kao što je život, koriste u svrhu ispraznih parola za tko zna kakve skrivene interese. Možda… Možda i zato što u programu ima najmanje vremena za živjeti, pa nije ni čudo što većina uključenih osoba ovo naziva ''Životom za školu''.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Tomašević: Papa Franjo neće priznati ni prvih sedam ukazanja u Međugorju, stajališta su mu ista kao i 2013.

Kada se Silvije Tomašević javlja za HRT iz Rima ne preispituje se je li ono što govori istina, već se pozorno sluša koje su to najnovije informacije iz Vatikana. Današnja generacija novinara uglavnom se rađala onih godina kada se Tomašević akreditirao u Vatikanu, te je jasno da su i godine rada i iskustva isklesale novinara kojem gledatelji i čitatelji vjeruju, a kojeg cijeni i Vatikan.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed