Subota, 23 Studeni 2019

Hadžifejzović: Nepoštivanje izborne volje Hrvata je uvreda za tu naciju - video

Vlasnik i urednik sarajevske Face televizije Senad Hadžifejzović i urednik tjednika “Dani” Senad Pećanin”, i ne samo oni među bošnjačkim novinarama i intelektualcima, žestoko su kritizirali SDP i lidera te stranke Zlatka Lagumdžiju kada je 2011. formirao platformašku vlast u Federaciji BiH bez legitimnih predstavnika hrvatskog naroda- dva HDZ-a, a onda to pokušao realizirati na razini države, podsjeća Hrvatski Medijski Servis.

Više...

Veliki pomor ribe u Neretvi

Veliki pomor ribe primjećen na ušću Sušice u rijeku Neretvu, a nadležni organi nalaze se na terenu kako bi obavili potrebne službene radnje radi utvrđivanja uzroka uginuća.

Više...

Ako je za nas Božja volja samo neka patnja i zlo kako ćemo voljeti Boga?

U tekstu koji je pred vama razmišljamo o Božjoj volji, o onom dijelu naše najljepše molitve koju nas sam Gospodin nauči, a koji tako često nesvjesno izgovaramo - „Budi volja Tvoja“. Što je to Božja volja, za nas, za druge, za cijeli svijet? Što Bog želi od nas i ima li On uopće nekih zahtjeva? Kako ćemo prepoznati Njegove želje a onda, posljedično, i vršiti Njegovu volju? O tomu ćemo razmišljati u ovom tekstu. 

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Što se čovjek više udaljuje od Boga to se više boji umiranja i same smrti

„Čim se čovjek rodi, već je zreo za smrt; i kad god čovjek umre, uvijek prerano umre“. Ova, donekle paradoksalna rečenica izražava veliku istinu o čovjeku: on je smrtno biće. Jedino čovjek zna da će umrijeti. Činjenica da čovjek umire sam, izaziva veliki egzistencijalni strah. Većina ljudi taj strah svjesno ili nesvjesno potiskuje.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed