Četvrtak, 28 Studeni 2019

SNSD popunio povjerenstva u Domu naroda Parlamenta BiH

Klub izaslanika srpskog naroda dostavio je imena svojih kandidata za članstvo u povjerenstvima Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine. Državnim zakonodavcima ostaje još samo izabrati zajednička radna tijela oba doma PSBiH, nakon čega će biti omogućeno normalno funkcioniranje državne zakonodavne vlasti.

Više...

Vlada HNŽ ulaže 2 milijuna KM u “utopljavanje” institucija

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije danas je u sklopu Projekta „Energetska učinkovitost u BiH” s predstavnicima Doma zdravlja Čitluk, Srednje strojarsko-prometne škole u Mostaru, Doma zdravlja u Čapljini, Srednje škole u Prozor-Rami i Narodnog sveučilišta u Konjicu potpisao Sporazum o razumijevanju, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Više...

Evo što posjeduje Čović, Dodik, Izetbegović, Džaferović…

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine objavila je ažurirane podatke o imovinskom stanju izabranih dužnosnika u BiH, od državne do lokalne razine, tj. članova Predsjedništva, zastupnika i izaslanika u oba doma Parlamentarne skupštine BiH i FBiH, zastupnika u Narodnoj skupštini RS, predsjednika i potpredsjednika RS, Vijeća naroda Srpske, te zastupnika u skupštinama županija u FBiH.

Više...

Mustač izručen Hrvatskoj

Bivši čelnik jugoslavenskih i hrvatskih tajnih službi Zdravko Mustač, koji je u Njemačkoj zajedno s Josipom Perkovićem osuđen za sudjelovanje u ubojstvu emigranta Stjepana Đurekovića, u četvrtak rano poslijepodne je izručen Hrvatskoj.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed