Četvrtak, 07 Studeni 2019

Vlada FBiH odbila ponudu kinesko - izraleskog investitora za Aluminij

Na dnevnom redu današnje sjednice Vlade FBiH nalazi se i točka "Informacija o Memorandumu za kupovinu Aluminij d.d. Mostar od strane M.T. Abraham Group S.A. u partnerstvu sa China Machinery Engineering Corporation & China Nonferrous Metal Industry's Foreign Engineering & Construction Co., Ltd s Prijedlogom odgovora i Prijedlogom zaključka". 

Više...

Kreće diplomatska ofenziva na Mostar

Mostar je ponovno, nakon presude Europskog suda za ljudska prava, koja je donesena nakon što je Irma Baralija zbog neodržavanja izbora u Mostaru dobila tužbu protiv BiH, u središtu zanimanja međunarodne zajednice u našoj zemlji.

Više...

“Dajte Zvizdiću i treću plaću – za savjetovanje Inzka”

Izjava Denisa Zvizdića, predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamenta BiH, koji je Valentina Inzka, visokog predstavnika u BiH, pozvao da obustavi plaće parlamentarcima, podijelila je zastupnike, pa dok jedni nemaju ništa protiv, drugi ironično kažu da bi Zvizdiću trebalo dati treću plaću – za savjetovanje Inzka.

Više...

Istraživanje: Mostarci žele Nadu Dalipagić za novu gradonačelnicu

Kada bi u Mostaru došlo do izbora, građani bi, sudeći po anketi portala Bljesak.info za novu gradonačelnicu odabrali poznatu mostarsku odvjetnicu Nadu Dalipagić. Inače, u ponedjeljak smo objavili anketu o mogućim nasljednicima sadašnjeg gradonačelnika Ljube Bešlića. U anketi je do početka pisanja teksta sudjelovalo preko 1900 građana, a 30 posto građana glasovalo je za odvjetnicu Dalipagić, piše Bljesak.info.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed