Subota, 23 Veljača 2019

Domagoju Aliloviću uzor Ivano Balić

Portal Svijet Rukometa donosi ekskluzivne intervijue sa mladim, perspektivnim rukometašima, koji će gotovo sigurno, biti budućnost rukometa na ovim područjima. Jedan od njih je i Domagoj Alilović, sjajni mladi rukometaš Izviđača iz Ljubuškog.

Više...

​Veselin Gatalo: Neki novi Arapi

Ne znam jeste li se raspitivali o konceptu države u islamu? Nema ga. Islam ima svijet. Za muslimana sunita, cijeli svijet je budući islamski svijet kojim će vladati Alah kroz šerijat i po šerijatskom pravu. Starovjekovni islam ne priznaje austrougarsku tvorevinu zvanu Islamska zajednica i za nju ne postoji titula reisa. Neobično i nama strano je to nepoznavanje države i nacije, piše Veselin Gatalo u kolumni objavljenoj na portalu Pogled.ba.

Više...

Ruski internetski trolovi krivi za kampanju protiv cijepljenja? U Europi su od ospica lani preminule 72 osobe, a zaraženo je čak 82 tisuće ljudi i stanje je alarmantno

Jesu li ruski trolovi pomogli širenju epidemije ospica, pita Radio Slobodna Europa, navodeći da znanstvenici počinju postavljati pitanja o tome je li epidemiju ospica u Europi pojačalo djelovanje ruskih trolova koji su se infiltrirali u anti-vakcinacijske grupe na internetu kako bi širili agendu Kremlja, a pritom su dio roditelja uvjerili da ne trebaju cijepiti svoju djecu i na taj način uzrokovali povratak davno zaboravljenih bolesti, napose ospica.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed