JURPROM: Zimska akcija!

JURPROM: Zimska akcija!

Tvrtka Jur Prom d.o.o. iz Ljubuškog djeluje u oblasti uvoza, zastupstva i distribucije autodijelova od 1994. godine. Prodajni asortiman tvrtke pokriva gotovo sve aplikacije za putnička, dostavna i teretna vozila.

Od samog početka osnivanja tvrtka JURPROM pozorno je birala svoje dobavljače autodijelova. Sve su to proizvođači koji su zbog visoke kvalitete svojih proizvoda stekli povjerenje renomiranih proizvođača automobila. Koristeći iste inpute, proizvodne procese i kompletan know- how koje primjenjuju u proizvodnji originalnih dijelova, dobavljači autodijelova tvrtki Jur Prom osiguravaju široku paletu iznimno kvalitetnih proizvoda, koji su prije svega sinonim za sigurnost, učinkovitost i trajnost.


Ključne investicije tvrtke Jur Prom d.o.o. usmjerene su u razvoj i proširenje prodajnog asortimana kako bi se postigla poslovna odrednica tvrtke, a to je da krajnjem potrošaču osigura 98% dostupan asortiman artikala visoke kvalitete i kompetitivne prednosti.

Da bi se postigao navedeni cilj, tvrtka značajno ulaže u razvoj ljudskih resursa te potrebnu informacijsku i logističku podršku.

Distribucija se vrši iz vlastitih 9000 m2 skladišnog prostora. Skladište je projektirano u skladu s najvišim standardima u gradnji i uz korištenje najmodernije skladišne opreme maksimalno zadovoljava potrebe za sigurnim i kvalitetnim čuvanjem roba te olakšanom manipulacijom istih. Tvrtka Jur Prom plasira autodijelove na bosansko-hercegovačko tržište preko vlastitih kanala distribucije (veleprodaja i 3 maloprodaje), s ukupno 35 uposlenih djelatnika.

Nakon intenzivnog dugogodišnjeg rada i osvajanja liderske pozicije, strateško opredjeljenje tvrtke Jur Prom je daljnje ulaganje u asortiman proizvoda originalne kvalitete, jer siguran i zadovoljan kupac osnova je za rast i prosperitet tvrtke.


Više pogledajte na: http://jurprom.com/Poslušajte aktualni JUrpromov spot

Radio Ljubuški/JUrprom

na vrh članka