Evo što je Franka objavila nakon što su joj pjesmu proglasili najgorom prve polufinalne večeri

Evo što je Franka objavila nakon što su joj pjesmu proglasili najgorom prve polufinalne večeri

Franku Batelić, čini se, ne brine što su Islanđani njenu pjesmu Crazy proglasili najgorom pjesmom prve polufinalne večeri Eurosonga, a to je dokazala najnovijim objavama na Instagramu.

Ovogodišnja hrvatska eurovizijska predstavnica pohvalila se snimkom iz frizerskog salona, a zatim je objavila i još jednu snimku nastalu tijekom vožnje automobilom na kojoj je nasmijana od uha do uha te djeluje veoma dobro raspoloženo.

Inače, u emisiji Alla leið koja se prikazuje na islandskoj nacionalnoj televiziji RUV žiri je komentirao sve natjecatelje prve polufinalne večeri Eurosonga pa među njima i Franku Batelić koja će Hrvatsku predstavljati s pjesmom Crazy.

Četveročlani žiri, u kojemu su glazbenik Friðrik Dór Jónsson, Helga Möller, prva predstavnica Islanda na Eurosongu koja je nastupala 1986. godine, direktor televizije Gísli Marteinn Baldursson te Hera Björk, predstavnica Islanda iz 2010. godine, Frankinu Crazy proglasio je najgorom pjesmom koja se natječe u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga te su joj dodijelili samo 14 od ukupno 48 bodova.

franka batelic instagram

franka batelic instagram1

Izvor: Index.hr

na vrh članka