Mate Bulić o teškoj bolesti: 'Hvala Bogu što mi je dao drugu šansu!'

Mate Bulić o teškoj bolesti: 'Hvala Bogu što mi je dao drugu šansu!'

Kralj dijaspore, mnogima omiljeni Mate Bulić, posljednjih je mjeseci prolazio kroz najteže životno razdoblje. Naime, otkriven mu je karcinom bubrega.  O teškoj bolesti progovorio je za IN Magazin Nove TV.Da boluje od karcinoma otkrio je sasvim slučajno, na rutinskom pregledu kod liječnice koju je posjetio iz sasvim drugog razloga, niti ne znajući da ima karcinom.

CT je pokazao da pjevač ima karcinom, no na sreću tihi ubojica otkriven je u ranom stadiju.  Iako je ostao bez bubrega kojeg liječnik nije uspio spasiti.

"Ostao sam bez bubrega, ali zato samo od Boga dobio dar, a to je da sam dobio drugu šansu i hvala mu na tome", govori Bulić, koji  unatoč svemu što je u zadnje vrijeme prošao, o bolesti priča s osmijehom na licu. 

Cijelo vrijeme uz njega su bili njegovi najbliži i obožavatelji, a kako kaže najteže je bilo njegovog supruzi.

"Rekao sam joj: Ženo, idemo se boriti! Isto kako sam shvatio da je to nešto loše, shvatio sam da imam šansu", dodao je Bulić.

Trenutno se osjeća kao da se ponovno rodio i svi medicinski nalazi pokazuju da je potpuno zdrav, no  nakon bolesti Mate je promijenio neke životne navike - smanjio je tempo,  u organizam unosi manje soli, slatkog i ostalih začina.

No, od nastupa ne odustaje. I ove godine priprema veliko glazbeno okupljanje u svojoj rodnoj Blatnici, prvog ponedjeljka u kolovozu, a nastupit će Ivan Zak, Mladen Grdović, Mia Dimšić, Opća opasnost, Šima Jovanovac i grupa Vigor.

Pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka