Severina objavila dugoiščekivani album i novi spot

Severina objavila dugoiščekivani album i novi spot

Kako je i najavila, Severina je 1. veljače izbacila najiščekivaniji album pod nazivom 'Halo', a na radost njezinih obožavatelja pjesma pod istim nazivom vrućih je i plesnih ritmova.Nakon balade 'Imaš pravo', splitska pjevačica Severina ponovno je obožavatelje obradovala jednom veselijom izvedbom. Album 'Halo', koji već duže vrijeme slovi na najiščekivaniji album u regiji, na radost njezinih brojnih obožavatelja, od danas je dostupan u digitalnom izdanju na platformama.

Kako je i najavljeno, u drugoj polovici veljače, svoje će svjetlo dana ugledati i u fizičkom obliku, a za jednu od dosad neobjavljenih pjesama, po kojoj album i nosi naziv – 'Halo', danas točno u podne je premijerno objavljen i spot.

Pjesmu 'Halo' potpisuje Jala Brat, autor nedavnih Severininih hitova 'Magija', 'Tutorial' i 'Otrove' čiji ukupan broj pregleda na YouTube-u iznosi čak 126 milijuna, dok spot za pjesmu potpisuje redatelj Petar Pašić.

'Pjesme su nastale u protekle tri godine, a izabrala sam ih tako što bih se prvo zamislila s njima pred publikom. Hvala svim mojim divnim, vrijednim i strpljivim autorima i suradnicima, koji su mi pomogli da napravimo 'Halo'', poručila je Severina.

U spotu za pjesmu 'Halo', Severina je ponovno pokazala zašto je nazivaju jednom od najzgodnijih Hrvatica i u oskudnim kostimima pokazala plesne vještine.

Pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka