Rockeri iz Nove Gradiške novim singlom poručuju da vrijedi maštati jer mašta radi svašta!

Rockeri iz Nove Gradiške novim singlom poručuju da vrijedi maštati jer mašta radi svašta!

Rockeri iz Nove Gradiške okupljeni u bend jednostavnog naziva Rockeri predstavljaju novi singl i spot “Svi smo bili ludi za njom”.

Glazbu i tekst potpisuje hitmejker Mario Vestić, koji već dugi niz godina radi s bendom Opća Opasnost, dok su aranžman raspisali Rockeri i producent Branimir Jovanovac Bani, klavijaturist i producent Opće Opasnosti. Pjesma govori o sanjarenju i maštanju o vezi s jednom prekrasnom djevojkom koju u spotu glumi Brođanka Gabrijela Babić. Sve je to iskusnim okom pokrio redatelj Marko Zeljković Zelja koji je spot snimao upravo u Novoj Gradiški, a u kojem su se glavni akteri, Rockeri, našli u različitim životnim i glazbenim fazama.

Rockeri već dugi niz godina postoje na glazbenoj sceni, nekoliko su puta mijenjali naziv i shvatili kako ih jedino ovaj sadašnji može najbolje opisati. Oni su rockeri u srcu i duši, vole rock glazbu i najbolje se u njoj osjećaju, a uz sve to dobro je ponekad i sanjariti. Svi su oni bili ludi za njom, a sada je vrijeme da i publika bude luda za njihovom novom pjesmom.

Rockeri su: Danijel Kao (vokal i gitara), Boris Živković Bora (gitara) i Dino Podgornjak (bubnjevi).

Izvor: CMC

na vrh članka