Poginuo slavni kantautor, producent i dobitnik Grammyja: Obožavale su ga mnoge zvijezde

Poginuo slavni kantautor, producent i dobitnik Grammyja: Obožavale su ga mnoge zvijezde

Dobitnik Grammyja i kantautor i producent, LaShawn Daniels tragično je preminuo u 42. godini.

Njegova supruga April Daniels potvrdila je tužnu vijest izjavom da se dogodila automobilska nesreća u Južnoj Karolini. 'S dubokom tugom potvrđujemo tragičnu smrt našeg voljenog supruga, oca, člana obitelji i prijatelja LaShawn Danielsa, koji je bio žrtva kobne prometne nesreće u Južnoj Karolini', rekla je u izjavi, prenosi Story

Tijekom karijere surađivao je s mnogim velikim zvijezdama, a proslavile su ga one sa ženskom grupom Destiny's Child, Lady Gagom, Beyonce, Jennifer Lopez, Spajsicama ali i preminulim Michael Jacksonom i Whitney Houston. Neke od najpoznatijih pjesama koje je napisao za spomenute zvijezde su: 'The Boy is Mine', 'Lose My Breath', 'Telephone', 'If You Had My Love' i 'It’s Not Right But It’s Okay'. Njegova supruga priznala je da on bio čovjek kojemu si mogao vjerovati i koji je bio stup koji je držao cijelu obitelj na okupu. 'Željeli bismo izraziti našu iskrenu zahvalnost za neprestanu ljubav', iskreno se zahvalila.


Tugu su izrazile i zvijezde glazbene scene. 'Izgubljen sam. LaShawn Daniels preminuo? !!!! Ovaj čovjek je moje vokalne sposobnosti dignuo na nove razine. Jedan od najsmješnijih ljudi s najboljim srcem. Rijedak talent i lijepa duša', napisao je na Twitteru glazbenik Dawn Richard. 

Pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka