Nekoliko je godina izbivala iz javnosti, život je nije mazio: nakon dva propala braka i teške bolesti koja ju je prikovala za krevet, kanadska pjevačica doživljava novi životni brodolom

Nekoliko je godina izbivala iz javnosti, život je nije mazio: nakon dva propala braka i teške bolesti koja ju je prikovala za krevet, kanadska pjevačica doživljava novi životni brodolom

Iako su djelovali sretno zajedno, njihovoj vezi došao je kraj.

Nakon dva propala braka, Avril Lavigne prekinula je još jednu ljubavnu vezu, piše The Sun. Pjevačica i Phillip Sarofim činili su se sretno zajedno, i upravo joj je, sada već bivši, dečko bio najveći motiv i podrška za povratak u normalan život nakon što ju je tri godine iscrpljivala bolest Lajmska borelioza.

Avril je prethodno bila udana za Chada Kroegera dvije godina, a u braku s Deryckom Whibleyjem provela je četiri godine.

Avril Lavigne vratila se na glazbenu scenu 2018. godine, nakon teške bolesti zbog koje je u krevetu provela dvije godine.

Loše se počela osjećati još 2014. godine - bila je jako iscrpljena i premorena, a nije joj bilo jasno zašto. No zahvaljujući prijateljici Yolandi Hadid, koja je također bolovala od lajmske bolesti, počela je sumnjati o čemu se radi.

Nakon službene dijagnoze kod liječnika, počelo je teško razdoblje oporavka.

- Bila sam u krevetu dvije je**** godine. Bolest prenosi krpelj koji je zaražen spiralnom bakterijom i morala sam uzimati nekoliko različitih antibiotika istovremeno koji polako ubijaju tu bakteriju", otkrila je Avril i rekla da se osjećala kao zatvorenica u vlastitom tijelu.

- To su bile najgore godine mojega života jer sam prošla kroz brojne fizičke i emocionalne bitke. Uspjela sam pretvoriti tu borbu u glazbu na koju sam jako ponosna. Pisala sam pjesme u svojem krevetu i na kauču, a većinu sam ih ondje i snimila.

Riječi pjesama koje su opisivale moje iskustvo izlazile su iz mene bez previše truda. Doista... glazba je pomogla da se izliječim i ostanem živa - emotivna je bila Avril još 2018. godine u pismu kojim se obratila javnosti.

Od lajmske su bolesti, koju izaziva bakterija Borrelia burgdorferi, bolovali ili još boluju brojni poznati, među kojima su Ben StillerKelly OsbourneAlec BaldwinShania TwainAnwar i Bella Hadid te Debbie Gibson.

Povratkom na scenu Avril je promijenila imidž pa je tako svoj rokerski stil po kojem ju pamtimo zamijenila onim nešto profinjenijim. 

Izvor: Slobodna Dalmacija

na vrh članka