‘The Obala‘ ima novog pjevača: Jakšu Kriletića Jordesa publika već jako dobro poznaje, a prvi koncert bend priprema početkom sljedećeg mjeseca

‘The Obala‘ ima novog pjevača: Jakšu Kriletića Jordesa publika već jako dobro poznaje, a prvi koncert bend priprema početkom sljedećeg mjeseca

Ekipa jednog od najuspješnijih bendova domaće glazbene scene, 'Daleke obale', ponovno se okupila krajem prošle godine, malo promijenila naziv, izbacila hit, a sada su otkrili tko je i njihov novi frontmen.

Mjesto Marijana Bana zamijenit će etablirani glazbenik Jakša Kriletić Jordes, naravno uz Marijanovu punu podršku.

Jakša Kriletić već je dobro poznato ime u domaćim glazbenim krugovima, a nastupao je s raznim izvođačima, poput Pips Chips i Videoclipsa, Jinxa, Nene Belana, Darka Rundeka i brojnih drugih. Između ostalog, surađivao je i s s Borisom Hrepićem, Zoranom Ukićem i Jadranom Vuškovićem, članovima originalne postave 'Daleke obale', a prvi zajednički nastup, kao vokalist njihovog benda, održat će u Pakoštanima 8. kolovoza.

Bubnjar 'Daleke obale' Zoran Ukić ispričao je za tportal kako su izgledale njihove prve zajedničke probe:

- Došao je s energijom nuklearne elektrane i ne da nije bio samozatajan, nego je bio drzak i nametljiv i odmah sam znao da je on taj. Tražio je probe i akciju, počeo nas je gurati naprijed. Sada je on naš frontmen i ne sumnjam da će oduševiti publiku kao što je oduševio i nas', ispričao je Zoran Ukić.

Podsjetimo, 'The Obala' je svojevrsna bendovska nasljednica 'Daleke obale', danas najbliža originalnoj postavi iz 2001.

Zorana Ukića, Jadrana Vuškovića i Borisa Hrepića - Hrepu krajem prošle godine povezala je promocija obljetničkih vinilnih reizdanja i luksuznog box seta Daleke obale, a dodatno motivirani zajedničkom svirkom, u Sound Station Studiju u Zagrebu snimili su singl 'Lipi dani'.

PIŠE PSD

Foto: Joško Ponoš/HANZA MEDIA

Video sadržaj

na vrh članka