Utorak, 18 Prosinac 2018

Zoran ​Mamić s Al Ainom u finalu klupskog SP-a

Nogometaši Al Aina, prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata, koje vodi hrvatski trener Zoran Mamić, prvi su finalisti ovogodišnjeg Svjetskog klupskog prvenstva, oni su u polufinalu na svom terenu svladali prvaka Južne Amerike River Plate nakon izvođenja 11-eraca s ukupnih 7-6 (2-2, 2-2, 1-2).

  • Objavljeno u Šport
Više...

Obitelj hrvatske braniteljice moli za pomoć

U Novim Jankovcima - u teškim uvjetima živi šesteročlana obitelj hrvatske braniteljice Sandre Topić. Ona i suprug nezaposleni su i jedva sastavljaju kraj s krajem. Uz to - najmlađe dijete teško je bolesno i mora nastaviti liječenje u Zagrebu.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Što donosi Pravilnik protiv nasilja u školama

Ministarstvo obrazovanja izradilo je dokument koji bi trebao olakšati provođenje nastave učiteljima, pomoći djeci s problemima u ponašanju, ali i zaštititi ostale učenike. Nacrt Pravilnika o načinu i obliku provođenja odgojno-obrazovne potpore i stručnog tretmana učenika u riziku - od sutra je na e-savjetovanju. A HRT prvi otkriva što se predlaže.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Kožul: Jedino Parlament BiH ima nadležnost implementirati presudu “Ljubić”

-Odluka Središnjeg izbornog povjerenstva BiH da podzakonskim aktom riješi pitanje izbora izaslanika u Dom naroda Parlamenta Federacije BiH nije u skladu s presudom Ustavnog suda BiH po apelaciji Ljubić. Ovo pitanje je u nadležnosti Parlamentarne skupštine BiH i trajno rješenje koje se tiče izbora izaslanika u domove naroda, ali i izmjena samog Izbornog zakona BiH u rukama je Parlamentarne skupštine BiH, rekao je Predrag Kožul, HDZ-ov zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH u izjavi za Hrvatski Medijski Servis.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed