Subota, 22 Prosinac 2018

Kovač bez milosti prema bivšem klubu

Bivši trener Eintrachta Niko Kovač vratio se u Frankfurt, ali sada na klupi Bayerna i nije imao milosti prema svom bivšem klubu. "Bavarci" su slavili sa 3-0, dva pogotka zabio je Franck Ribéry (35, 79), a jednog Rafinha (89), dok u sastavu Eintrachta nije bilo hrvatskog napadača Ante Rebića.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Mons. Jorge Ramos: Đavao najviše hoće da odustanemo od ispovijedi

Brojni su iz ispovjedaonice u zagrebačkoj katedrali izašli ozarena lica i sa čvrstom odlukom da će pustiti Gospodina u svoje srce i svoj život. Za to je sigurno zaslužan i jedan od omiljenih hrvatskih ispovjednika, mons. Jorge Ramos, svećenik Prelature Opus Dei u Hrvatskoj s kojim smo za portal Hrvatska katolička mreža razgovarali o važnosti sakramenta pomirenja u životu svakog vjernika.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

'Drugovi' su fra Petra Sesara uhitili dok je molio krunicu u crkvi u Čapljini

Francuskom filozofu i »prosvjetitelju« Voltaireu pripisuje se rečenica: »Lažite, lažite, ostat će nešto.« Iako komunistički vlastodršci u drugoj Jugoslaviji nisu osjećali veliku potrebu objašnjavati svoje ratne i poratne postupke, valjda pretpostavljajući da im je samo po sebi sve dopušteno, postojali su događaji koje se nije moglo samo tako prešutjeti. Među njih svakako su pripadala i stradanja fratara gotovo svugdje gdje su ih jugokomunisti zatekli. 

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed