Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018

EP rukometašica: Novi poraz Hrvatske

U susretu 2. kola C skupine europskog prvenstva u Francuskoj, hrvatske rukometašice izgubile su od Mađarske 18:24 (9:12) upisavši i drugi poraz nakon kojeg su sve dalje od plasmana u dugi krug natjecanja.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Zlatna lopta u Modrićevim rukama!

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (33) fantastičnu godinu zaokružio je još jednim priznanjem. U izboru uglednog francuskog magazina France Football dobio je 'Zlatnu loptu' koja se dodjeljuje nogometašu godine.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Otkrivamo što je Zdravko Mamić rekao svojim prijateljima nakon konferencije za novinare u Međugorju

- Jesam li ja kreten - pitao je danas nešto iza 13 sati Zdravko Mamić svoje prijatelje u međugorskom hotelu Villa Regina nakon svoje konferencije za novinare koja je završila poprilično burno. Mamić je presicu prekinuo nakon što je izvrijeđao novinarku koja mu je postavila pitanje može li dokazati da je sud pogriješio u slučajevima aneksa ugovora s Lukom Modrićem, dok je novinaru, koji ga ja pitao je li planirao bijeg i je li osoblju hotela, navodno prije tog bijega, dijelio novac, poručio kako je "navodno čuo da puši svojim kolegama", piše Jutarnji list.

Više...

Ništa od prerade mandarina u dolini Neretve: rekordan urod bio je izvanredna prilika, ali je projekt vrijedan šest milijuna eura propao

Dugo najavljivana projekt prerade mandarina i proizvodnje sokova za sada je propao. Investitor tvrtka "Stanić" d.o.o. odustao je od projekta. Podsjetimo, ovaj projekt bio je svojedobno i politički problem između Mosta i HDZ-a, jer je upravo Most investitora doveo u Metković, koji je zatim kupio zgradu za proizvodni pogon na desnoj strani grada Metkovića.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed