Ponedjeljak, 31 Prosinac 2018

Španjolska policija zaplijenila 3,25 tone hašiša

Španjolska policija priopćila je jučer da je zaplijenila 3,25 tone hašiša u dvije operacije protiv krijmčarenja droge preko Gibraltarskog prolaza. Policija je navela da su uhićene 42 osobe i da je razbijena jedna od najvažnijih bandi za krijumčarenje droge između sjevera Afrike i Španjolske.

Više...

Pogledajte što hrvatske sportaše očekuje u 2019.

Kad je u pitanju hrvatski sport, 2018. godina jedna je od onih kakve se teško ponavljaju. Bila su to 365 dana kakve smo mogli samo sanjati i o kojima će pričati generacije. Na krilima svega ostaje nada u slična, ako ne i bolja izdanja hrvatskog sporta u sljedećoj godini. 

  • Objavljeno u Šport
Više...

2018. - godina smijeha i suza

Ljeto 2018. bilo je - za pamćenje. Događaj kojemu smo se najviše radovali bio je nastup hrvatske nogometne reprezentacije u Rusiji. Zajedno s našim igračima prolazili smo svaku utakmicu i veselili se svakom golu. A mnogi su zaplakali kada nas je napustio Oliver Dragojević.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Čavara: Likovi izgubljeni u vremenu i prostoru pod krinkom građanske žele stvoriti jednonacionalnu BiH

Probošnjačke stranke iz Sarajeva SDA, SDP, DF, SBB ocijenili su da je puno bolje ne provoditi odluku Ustavnog suda, po apelaciji Bože Ljubića kako bi bolje mogli manipulirati izbornim procesom, što se i dogodilo izborom drugog bošnjačkog člana u Predsjedništvu BiH (Željkom Komšićem) i onemogućavanjem da izabrani legitimni hrvatski predsjednik zauzme svoju poziciju u Predsjedništvu BiH, što jasno determinira postojeće političko stanje u ovoj zemlji, izjavio je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed