Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 14 Travanj 2018

Vjera ne može biti odvojena od života

3. vazmena nedjelja (B), 2018.
Isusove ruke i noge, koje se mogu vidjeti i opipati u onom našem biti svjedoci uskrsnuća i po onom što govorimo i po onom što činimo, ostaju trajan znak njegovog uskrsnuća, dokaz da je on živ.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Prepoznaše ga u lomljenju kruha

Daruj nam novo srce i novim duhom udahni nas. Obdari nas s čvrstom i postojanom vjerom kako bi postali autentični svjedoci uskrslog Gospodina. Daruj nam duhovne jake pastire, koji će u duhu Dobrog Pastira svijeno i odgovorno duhovno skrbiti o spasu duša. Gospodin je trs, a mi loze koje su čvrsto vezane uz trs, želimo li donositi obilati duhovni plod. Uskrsli Gospodin daje nam zapovijed da se međusobno istinski ljubimo. Kao kršćani vjernici budimo novi kvasac za novi kruh i hranu cijelog svijeta.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Velečasni Sudac: Uskrsnuće je stvarno kao i Križ!

Slavno Uskrsnuće Gospodina našega Isusa Krista, naše Raspete i Uskrsle Ljubavi, ključ je za razumijevanje cijeloga njegova života i kamen zaglavni čitave naše Vjere. Bez te pobjede nad smrću, apsolutno sve što živimo i čemu se nadamo bilo bi besmisleno.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Analitičari tvrde: Napad je dogovoren s Rusijom, Putinove poruke pomirljive

"Samim najavama išlo se na to da napadi zapadnih saveznika na Siriju ne naprave štetu koja bi ugrzila odnose Rusije i SAD-a. SAD je upozorio Rusiju, a Rusija je upozorila svoje sirijske partnere koji su se vojno pripremili. Žrtava nema, gađani su objekti za koje se pretpostavlja da su služili za proizvodnju i skladištenje kemijskog oružja", rekao je u Dnevniku HTV-a geopolitički analitičar prof. Vlatko Cvrtila.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed