Subota, 21 Travanj 2018

Di ima vatre ima i dima...

''U ono vrijeme: Učenici su Isusovi pripovijedali što se dogodilo na putu i kako ga prepoznaše u lomljenju kruha. Dok su oni o tom razgovarali, stane Isus posred njih i reče im: ''Mir vama!''. Oni, zbunjeni i prestrašeni, pomisliše da vide duha. Reče im Isus: ''Zašto se prepadoste? Zašto vam sumnje obuzimaju srce? Pogledajte ruke moje i noge! Ta ja sam! Opipajte me i vidite jer duh tijela ni kostiju nema kao što vidite da ja imam''...

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Uskrsli Isus je u četvrtoj dimenziji

Za vrijeme jednog ukazanja učenicima uskrsli Krist im reče: „Nije li trebalo da Krist sve to pretrpi te uđe u svoju slavu?“ (Lk 24,26). Luka donosi i sljedeće riječi Uskrsloga: „To je ono što sam vam govorio dok sam još bio s vama: treba da se ispuni sve što je u Mojsijevu Zakonu, u Prorocima i Psalmima o meni napisano“ (Lk 24,44).

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Stope pravednika

Pravednik. Velika riječ. Izgleda neostvariva u životu smrtnika. A ipak, postoje pravednici. Nećete ih naći kao hvaljene niti slavljene. Oni su šaka u oko onima koji ne žude za pravednošću.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Svečano otvorena 15. “Mostarska liska”: Malu lisku osvojio Robert Pehar

  1. 15. Međunarodni festival komedije “Mostarska liska 2018” svečano je u Narodnom pozorištu Mostar otvorio Rašid Hadžović, ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije, a na svečanosti otvorenja direktor Festivala i direktor Narodnog pozorišta Mostar Almir Mujkanović je uručio zahvalnicu za kontinuiranu podršku ovom festivalu gradonačelniku Mostara Ljubi Bešliću, piše Bljesak.info.
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed