Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 04 Travanj 2018

Nevjerojatni detalji uhićenja opasnog srpskog ubojice: nakon brutalnog mafijaškog obračuna ušao ilegalno u Hrvatsku, a cijelo vrijeme živio je uz zgradu MUP-a i obavještajne službe!?

Darko Vesković (38), koji je u utorak ujutro uhićen u Zagrebu na osnovi srbijanske Interpolove tjeralice zbog ubojstva Blaža Đurovića, posljednjih tjedan dana živio je sa suprugom i troje djece u unajmljenom stanu u zgradi nasuprot Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) i Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA), piše Jutarnji list.

Više...

Imotska krajina na udaru Q groznice: epidemiolozi ne znaju kako su se ljudi zarazili opasnom bolešću koju zovu i 'balkanska gripa'

Od četvorice mještana Studenaca u općini Lovreć, od kojih su trojica liječena na Klinici za infektologiju, te jedan na Klinici za plućne bolesti, kod trojice je potvrđena Q groznica, i to kod dvojice na infektologiji i kod jednog na plućnom odjelu. Oba pacijenta na infektologiji, kod kojih je najnovijim nalazima potvrđena Q groznica, imala su upalu pluća.

Više...

'Očito je da Rusi izuzetno mnogo drže do hrvatske predsjednice': zašto je jedino Hrvatska izbjegla oštru protumjeru Rusije

Kako u diplomaciji ništa nije slučajno, tako nije slučajno ni što je Ruska Federacija odlučila da iz Moskve ne protjera ni jednoga hrvatskoga aktivnog diplomata kao protumjeru što se Hrvatska pridružila zemljama EU i Americi i protjerala trećeg tajnika ruskog veleposlanstva u Zagrebu. Uz to, Hrvatska je jedina izbjegla oštru protumjeru s protjerivanjem aktivnih diplomata.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed