Četvrtak, 05 Travanj 2018

Zabrana nepoštene trgovačke prakse

Zakon o zabrani nepoštenih trgovačkih praksi trebao bi bolje regulirati odnose proizvođača, dobavljača i trgovaca. Nove ugovore do 1. travnja trebali su potpisati gotovo svi u proizvodnom lancu. S tim se datumom dijelom mijenja odnos snaga jer Zakon, primjerice, zabranjuje dampinške cijene, neplaćanje robe, naplatu ulaska proizvoda u trgovinu ili dobrog mjesta na polici.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Moskva će prihvatiti rezultate testova nervnog otrova

Ruski veleposlanik u Velikoj Britaniji izjavio je da će Moskva prihvatiti rezultate testova koje će provesti međunarodni inspektori za kemijsko oružje na uzorcima nervnog otrova, koji je korišten u trovanju bivšeg ruskog špijuna u Engleskoj, ali samo ako postupak bude transparentan.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Trump poslao Nacionalnu gardu na granicu s Meksikom

Američki predsjednik Donald Trump je naredio trenutačno slanje Nacionalne garde, pričuvnog tijela američke vojske na granicu s Meksikom radi obuzdavanja ilegalne imigracije, rekla je ministrica domovinske sigurnosti Kirstjen Nielsen. "Nadamo se da će to raspoređivanje početi odmah", dodala je.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Kako se riješiti nadutosti?

Imate li često osjećaj kako vam je trbuh poput napuhane lopte, tvrd na dodir, a odjeća koju nosite odjednom vas počinje neugodno stiskati? Riječ je o nadutosti – vrlo čestom simptomu kod žena.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed