Četvrtak, 17 Siječanj 2019

Pile zvijezde suđenja - jednu na sud donio i USKOK

Suđenje bivšem šefu kriminalističke pollicije Željku Dolačkom zbog pljačke policijskog sefa u Heinzelovoj postaje sve zanimljivije. Prošli tjedan Dolački je kako bi srušio optužbu na sud donio nekorištenu pilu za metal s kojom je navodno inscenirana provala u sef.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Bolnice pod opsadom: Gripa uzela i petnaestu žrtvu

Epidemija gripe sve se više širi. Od komplikacija uzrokovanih tom bolešću preminula je i 15-ta osoba. Bolnice su pretrpane pacijentima, od kojih mnogi imaju tešku upalu pluća. Zbog velikog broja oboljelih nedostaje respiratora i ECMO uređaja. U zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti izvanredno je stanje.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Maštovite metode građana kojima varaju na računima za plin i struju

Policijska uprava koprivničko-križevačka prijavila je 70-godišnjaka koji se dosjetio kako smanjiti račune za plin. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je od 1. siječnja do 31. prosinca prošle godine postavio magnet na plinomjer instaliran na kućnu plinsku instalaciju pa uređaj nije registrirao stvarnu potrošnju plina.

Više...

Dora 2019. - donosimo popis pjesama i izvođača!

Stručni ocjenjivački sud u sastavu Ivana Vrdoljak Vanna, Zlatko Turkalj Turki, Igor Geržina, Ante Pecotić, Antonija Šola, Zlatko Gal i predsjednik žirija Željen Klašterka, protekla dva dana nisu imali lak posao. Između 166 prijavljenih pjesama trebalo je izabrati njih 16. No, predstavnici HDS-a, HGU-a, HRT-a, pobjednica Dore i glazbeni kritičar odradili su svoj posao savjesno i evo koga ćemo slušati i gledati na Dori 2019.

  • Objavljeno u Glazba
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed