Kreativna radionica za djecu u Knjižnici Ljubuški - audio i foto

Petak, 19 Svibanj 2017 11:01 Radio Ljubuški
Ispis PDF

knjiznica ljubuski ilicicDanas je u Knjižnici Ljubuški s početkom u 11 sati održana kreativna radionica za učenike 4. razreda OŠ Marka Marulića Ljubuški, u suradnji Knjižnice Ljubuški i Narodne knjižnice HNŽ Mostar.


    Naime, s učenicima 4. c i 4. d razreda, koji su sudjelovali na kreativnoj radionici u pratnji svojih učiteljica Marine Dugandžić i Danijele Bebić, izuzev predstavnika navedenih knjižnica, družila se i Jagoda Iličić, bosanskohercegovačka književnica, koja je kroz ugodan razgovor s učenicima o brojnim zanimljivim temama predstavila i svoje knjige namijenjene za djecu – „Uspavanka za knjigosaure“ i „Školske bajke“, a potom su učenici prionuli pisanju svoje bajke i ilustraciji likova iz istih.


    Posrijedi je prva kreativna radionica u suradnji Knjižnice Ljubuški i Narodne knjižnice HNŽ Mostar te je ovim činom uspostavljeno prijateljstvo među knjižnicama i dogovorena buduća suradnja na raznovrsnim kulturnim programima.


    Ravnateljica Narodne knjižnice HNŽ Mostar Julijana Pavlović i voditelj Knjižnice Ljubuški Ivica Vizentaner izrazili su zadovoljstvo održanom kreativnom radionicom i istaknuli kako se raduju budućoj suradnji na kulturnim projektima i programima te uputili zahvalu učenicima i književnici Jagodi Iličić na sudjelovanju.

 

Poslušajte što su za Radio Ljubuški rekli Julijana Pavlović, Jagoda Iličić te Ivica Vizentaner

 

 

U našoj fotogaleriji pogledajte par detalja sa današnje radionice

 

 

Knjižnica Ljubuški / Ivan Herceg / Radio Ljubuški

 

 

Ažurirano: Subota, 20 Svibanj 2017 08:33
#
#