Najava: Proslava 80. rođendana Knjižnice Ljubuški

Srijeda, 12 Srpanj 2017 07:49 Radio Ljubuški
Ispis PDF

ne lomite trskeKnjižnica Ljubuški, u suradnji s Općinom Ljubuški, u okviru manifestacije „Ljubuško ljeto 2017.“ te povodom obilježavanja 80 godina postojanja Knjižnice Ljubuški, organizira promociju knjige “Ne lomite napukle trske: Život s darovanim teškoćama”, autora fra Gorana Azinovića i fra Zvonke Benkovića.

 

 

Promocija knjige održat će se u četvrtak 27. srpnja 2017. godine, s početkom u 20.30 sati, u gradskom parku u Ljubuškom.

 

Uz autore knjige fra Gorana Azinovića i fra Zvonku Benkovića, osvrt na istu dat će fra Mario Knezović, dok će pak u glazbenom dijelu promocije nastupit ženska klapa "Studenčica" iz Studenaca te Sonja Grgić, učenica Srednje glazbene škole Ljubuški, s glazbenom točkom na flauti.

 

Ukratko o knjizi:


U suradnji s 2 svećenika i preko 20 roditelja djece s Downovim sindromom napisana je knjiga o tim malenim anđelima; roditeljskom pogledu na njih, radu s njima, prihvaćenosti u društvu itd.

 

Ovom knjigom koja broji 312 stranica, urednici fra Goran Azinović i fra Zvonko Benković žele prikazati da ti maleni anđeli nisu stranci u našem društvu ili nešto što trebamo gledati sa strahom ili rezervom.

 

Danas je rijetko, doslovno, nemoguće pronaći knjigu s ovakvom tematikom i sigurno će biti mnogima na blagoslov i pomoć dok je budu čitali. U knjigu su uključene kratke priče i svjedočanstva.


Mnogima će otvoriti oči da kao što sam naslov kaže „ne lomite napukle trske”. Ta djeca nas trebaju!

 

Radujemo se Vašem dolasku!

 

plakat ne lomite trske

 

 

 Izvor: JU Kulturno-športski centar Ljubuški

#
#