Ljubuški

Pobjeda kadetkinja Izviđača CO za ulazak u "B" finale Feniks Cupa

Nakon tri uvodna poraza na Feniks Cupu u S. Makedoniji, kadetkinje Izviđača Co došle su do prve pobjede. U jutrošnjoj utakmici, mlade "Skautice" pobjedile su HC Alushovski (Makedonija) rezultatom 14:12, a na poluvremenu je bilo 9:8 za naše rukometašice.

Uvjerljiv poraz "Skauta" na turniru u Doboju

Rukometaši Izviđača sinoć su na tradicionalnom 51. Međunarodnom tv turniru prvaka u Doboju doživjeli jedan od najuvjerljivijih poraza u svojoj povijesti, poraženi su od slovačke momčadi Tatran Prešov rezultatom 34:16, poluvrijeme 17:11.

Trebižat – nemirna ljepotica

Svima koji su je ikada vidjeli, zagonetna ljepotica a za Hercegovce potpuna nepoznanica. Priča o Trebižatu je toliko interesantna i očaravajuća sa mnogo nezaboravnih doživljaja, uvijek drukčija i nekako ljepša i što je više puta posjećujemo to nas ona svojom toplinom više privlači i ponovno zadivljuje.

Druženje na Božjaku - foto

Kada su u studenom prošle godine članovi HKUD-a Studenčica (folklor i Bećari) boravili u Biberachu na poziv tamošnje Hrvatske katoličke misije, bili su izuzetno lijepo dočekani, primljeni i ugošćeni, prije svega od studenačkih župljana koji tamo žive i rade.

Pretplati se na ovaj RSS feed