Ljubuški

Doček rukometaša u Ljubuškom - fotogalerija 3

Među tisućama navijača koji su danas dočekali srebrene rukometaše Josipa Šarca, Davida Mandića i Mateja Hrstića u Gradskoj dvorani u Ljubuškom, nalazili su se i brojni dužnosnici.

Doček rukometaša u Ljubuškom: „Ovo je predivno, mislim da ovo nikada neću zaboraviti“ – fotogalerija 2

„Ovo je predivno, mislim da ovo nikada neću zaboraviti“, rekao je Matej Hrstić nakon svečanog dočeka koji je Grad Ljubuški danas priredio za svoje rukometaše u Gradskoj športskoj dvorani.

Dvorana je danas bila puna navijača, ne samo iz Ljubuškog, mogli su se vidjeti i navijački transparenti i iz okolnih gradova, pjevalo se i veselilo s reprezentativcima.

Nakon svečanog programa tijekom kojeg je slavljenike Josipa Šarca, Davida Mandića i Mateja Hrstića darovao gradonačelnik Nevenko Barbarić, oni su se dugo zadržali u dvorani dajući autograme svima koji su ih željeli, kako doznajemo, istrošili su nekoliko flomastera.

OVDJE pročitajte opširnije o dočeku i pogledajte prvu fotogaleriju

Ispod pogledajte drugu fotogaleriju s dočeka i poslušajte što smo snimili nakon dočeka

Mile Kraljević / Ivan Herceg / Radio Ljubuški

Direktor NK Ljubuški Branko Zadro i trener Ante Strinić gostovali na RLJ - audio

Nogometni klub Ljubuški, član Druge lige FBiH – skupina Jug, polako se, ali sigurno stabilizira u svakom pogledu. Nakon dugo godina posložena je Uprava kluba gdje se zna tko što treba raditi, a i stručni stožer funkcionira kako treba. Trener prve momčadi je i koordinator rada s mlađim uzrastima, a s preko 130 djece radi šest trenera.

Pretplati se na ovaj RSS feed