Uskrs radio ljubuski2xl

Ljubuški

Križni put s četiri strane u Vitini - foto

Pobožnost Križnog puta na Veliki petak u župi svetog Paškala u Vitini ide s četiri strane. Počinje od Grabovnika, Uljevine, Gornjeg Proboja i Cvrkića strane.

Uskrs u župi Šipovača/Vojnići - foto

Najveći kršćanski blagdan Uskrs, u župi Presvetoga Srca Isusova  Šipovača/Vojnići proslavljen je kako u filijalnoj crkvi sv. Dominika i grobljanskoj kapelici sv. Ante u Kašču, tako i župnoj crkvi.

Uskrs u župi Studenci - foto

Kao i u crkvama diljem svijeta na blagdan Kristova uskrsnuća bilo je svečano i u župi Presvetog srca Isusova u Studencima. Vjernički puk ispunio je župnu crkvu i crkveno dvorište, a svečano misno slavlje predvodio je mons.Tomo Vukšić, vojni biskup u BiH.

Obredi Velike subote u Studencima - foto

Obredi Velike subote u Studencima započeli su blagoslovom ognja ispred župne crkve kojeg je blagoslovio predvoditelj misnog slavlja mons.Tomo Vukšić, vojni biskup Ordinarij u BHosni i Hercegovini.

Uskrsna čestitka humačkih fratara

Prvo uskrsno jutro obilježili su zbunjenost, nevjerica, optužbe i iznenađenost, ali i tiha pa sve glasnija vjera i klicanje: “Isus je živ, uskrsnuo je, doista je uskrsnuo!” Spasitelj svijeta ostaje s nama, zauvijek. I tako je to do danas i bit će do vječnosti. Čestitajući svima: “Mir vama!, drage obitelji, vama  koji nosite  teške  križeve života…

Pretplati se na ovaj RSS feed