Kreativna radionica pisanica te postavljanje dvometarske pisanice oslikane motivima općine Ljubuški u gradski park Istaknuto

Kreativna radionica pisanica te postavljanje dvometarske pisanice oslikane motivima općine Ljubuški u gradski park

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Dječjim svijetom Ljubuški te JP „Parkovi“ d.o.o. Ljubuški, organizira tradicionalnu kreativnu radionicu pisanica pod nazivom „Ususret Uskrsu“.

            Kreativna radionica pisanica upriličit će se u ponedjeljak 19. ožujka 2018. godine, s početkom u 10 sati, u  prostorijama Dječjeg svijeta Ljubuški, na Humcu. Po okončanju iste, sudionici će se s vlakićem, u nazočnosti maskota – animatori iz Dječjeg svijeta Ljubuški, prevesti u gradski park gdje će u 12 sati, uz pjesmu i ples, biti upriličena ceremonija postavljanja dvometarske pisanice oslikane motivima općine Ljubuški, koja će krasiti središte grada tijekom uskrsnih blagdana.

            Podsjećamo, Knjižnica Ljubuški započela je s projektom pokretne knjižnice s ciljem približavanja blagodati knjižnice umirovljenicima, polaznicima dječjih vrtića i učenicima područnih škola s područja općine Ljubuški te je ova kreativna radionica pisanica u prostorijama Dječjeg svijeta Ljubuški na Humcu jedna od aktivnosti spomenutog projekta.

            Pozivamo svu djecu da nam se pridruže u gradskom parku. Radujemo se Vašem dolasku!

Autor: Knjižnica Ljubuški

na vrh članka